January 15, 2011

Duyduk duymadık demeyin, pekmezinizi kar'sız yemeyin :)

Evet çıktı, Bir Kar Masalı çıktı :) Duymayan kalmasın! Hani OIP vardı ya, bizim ninnimizi renklendirmişti; resimler çizmişti birbirinden güzel, şimdi de bir çocuk masalıyla karşınızda, yine birbirinden sıcak, birbirinden güzel resimleriyle :) Masalı, Esra Özlem yazmış, OIP resimlemiş ve dahası, Özgür Anne de eklenmiş bu projeye ve Türkçe içerikli ilk çocuk masalı uygulamasını yapmış iPad için. Bir Kar Masalının iPad uygulaması için buraya tıklayınız. Yakında iPhone ve iPod Touch uygulamaları da çıkacakmış ve de İngilizcesi; takipte olunuz.


Biz hemen indirdik ve izledik, yani okuduk, resimlerine baktık, animasyonlarını izledik ve dinledik. YavruSu iPad masallarını çok seviyor zaten; babası seslendirmişti bir tanesini önceden; bunu görünce biraz şaşırdı :) Seslendirme çok güzel olmuş. Erkek çocuk sesini bile yapmış Özge Çatıkkaş, sesine sağlık :) Animasyonlar, çizimler, sözler, her şey çok güzel olmuş, çok! Birlikte yapılan işleri çok severim zaten; o yüzden ekstra 'torpilli' bu masal gözümde ;) Nice güzel projelere :))

7 comments:

Sittirella said...

Harika olmuş değil mi?
Kuzu SU'da içine düşmüş masalın :)
Dilerim daha buna benzer bir çok projede aynı güzelliği ve başarıyı yakalarlar.

Evren said...

Evet evet cok sevdik biz :)) ve dilegim dilegin olsun...

Ozgur said...

amanin resim bile koyulmus!! supersiniz ana kiz. aylavvvyuuu.

deniz

esraözlem said...

YavruSu'nun o minik parmaklarını severim :) Ne güzel bir hediye! Çok teşekkürler :)

Sevgili Özge adına da ayrıca teşekkür ederim. Çok can bir arkadaşım ve kendisi aslen profesyonel seslendirme sanatçısı. Bu masalı tamamen gönüllü olarak, çocuklar için okudu. Desteği benim için çok önemliydi. Sizlerden de böyle yorumlar duymak çok keyifli Evrencim :)

Ve dilerim ki devamı gelsin, hep birlikte daha güzel şeyler yapalım :)

Evren said...

Ozgur,
o sizin superliginiz :) ve aylavyutuuu :D

Esraozlem,
Esas bize hediye bu, biz tesekkur ederiz efenim, cok guzel olmus, elinize, akliniza, yureginize saglik! Ozge'yi cok sevdik gercekten, cok tebriklerimizi ve selamlarimizi soyle lutfen :)) Sevgiler...

OiP said...

ayaya o minnaksu ellerini yerler:)) Evrencim çok teşekkürler, öpüyorum ikiniz de:))
sevgiler

MirandaN said...

This was grreat to read