September 21, 2011

Öyle de, böyle de :)

Taşıma araçları konusu açılmışken bunları es geçmek olmazdı... "hakikatı olduğu gibi aksettiriyor" mu bilemiyorum ama bunlar da bizim 'objektif'ten çıkan bazı modeller:











Fotoğraflardan çıkarılacak hisse ve hisseye gelince:
Ey çiçeği burnunda taze anne,
O model mi bu model mi diye kendini yeme,
Çocuk dediğin büyüyor her/bir şekilde ;) 

16 comments:

Gulcin said...

tesekkur ederim fotograflar icin :)
kissadan hisseyi cok sevdim:)

Selen said...

Çok hoşmuş fotoğraflar :)

Evren said...

Ben teşekkür ederim Gülçincim, sen söylemesen hiç haberim olmayacaktı. Merci canım :)

Selen, teşekkürler :P

Anonymous said...

Radio Flyer candııııır kurtarıcıdır pazar arabası,market çantası gerektiğinde bebek arabasıdır.Alışveriş mağazası yada piknik yada herhangi bi yere gittiğimizde Ashley için bebek arabası hiç kullanmadım neredeyse Evren .İçine koy ceket battaniye o an ne varsa,uyusun içinde:)
Diğer taşıma yöntemleride güzelmiş ama sanki iple sırta bağlanan bebek için üzüldüm,çok sıksan ip iz yapmazmı,çocuğun bacağına fln zarar vermezmi diye düşündüm .

Red Riding Hood

Bugday Tanesi said...

çOK GÜZEL ANLATILMIŞ BİR MESAJ :)

anne kaleminden said...

son model ananemin modeli :))) çok gezmişim ben öyle :)

ycurl said...

Yegenlerim dogdugu zaman bu olayin bir sektor oldugunu farkina varmistim ama isin icine girince ne kadar cok urun ve model oldugunu goruyorsun. Modern yasamin kolaylastirici objeleri. Bir de her cocuk her modeli de sevmek zorunda degil anne ve baba seviyor diye. Kissadan hisse yerinde katiliyorum sonuna kadar biz nasil buyumusuz bizim cocuklarimiz da bir sekilde buyuyor iste :)

sumeyye said...

:) aynen :)

Evren said...

Red Riding Hood,
Evet burada da en yaygin model Radio Flyer. Kucuk yerler icin ideal. O iple baglanan bebek cok mutlu gozukuyordu, bilemiyorum. Hatta bu ip yine iyi, yumusak, ben bu ipin daha sertlerini de gordum, bildigin urgandan olanlari var. Yegenimi anneannesi tasiyordu oyle :) Karadeniz'de cok kullanilan bir tasima 'araci'. Benim babam da oyle buyumus.

Bugday Tanesi,
Mesaj alindi yani :P Sagol!

Anne Kaleminden,
Evet benim de babaaennemin ve halalarimin modeli bu. Bu arada fotograf da Bulancak'da cekildi ;)

ycurl,
Evet ben de sonradan aydim bunun bir sektor olduguna. Bir de burada bir hocamiz dogum yapmisti gecen yil, kadinin bileklerinde problem vardi ve dolayisiyla cocugunu surekli tasiyamiyordu; AP yazilarini okudukca kendini cok kotu hissettigini soylemisti.

sumeyye,
:)

Deli Anne said...

Akıllı kadınsın vesselam.. ve ve sahiden akademik:)

pnr/cnr said...

karadeniz mi?neresinden??:)

Evren said...

Deli Anne,
Çok teşekkürler! Gören gözler akademik ;)

Pnr/cnr,
Evet, Giresun/Bulancak, baba tarafım :) Annemlerse Karslı, nasıl olmuşsa İzmir'de buluşmuşlar... Siz?

pnr/cnr said...

sevgili evren, geçen gün bu soruna benim de giresunlu olduğumu söyleyerek cevap yazdım, eğer yorumum gelmemişse soruna cevap vermemiş durumuna düşmek istemem, okudun fakat yayınlamadıysan sorun yapmadım yanlış anlama, bunu da maille yazıcaktım ama mail adresini göremedim, o yüzden yayınlamazsan sevinirim..sadece bilgi vermek istedim yani:)hoşçakal..

Evren said...

Merhaba Pinar,
Valla ben yorum denetimi yapmiyorum, o yuzden oyle bir cevap elime gecmedi daha once. Belki sistem hatasi olmustur. Baskasinin bloguna gitmis olmasin :P Neyse, ben de dun seni dusunuyordum, merak etmistim nereli acaba diye :) Hemseri ciktik yani :)) Cok sevgiler...

pnr/cnr said...

yorum denetimi yapmazsan yayınlanmasın dediğim yorumum kabak gibi çıkar orda işte:)napalım artık..
bu arada evet giresunluyum ve orduda oturuyorum, bulancak ikisinin ortasında:), eğer bu taraflara gelirsen-ki geliyosun sanırım, tanışırız belki..sevgiler..

Evren said...

:) Sen soyledikten sonra mail adresimi ekledigim saga. Bu yaz 1 hafta Giresun'daydik, Ordu'ya da gectik :) Yine geliriz elbet, gorusuruz :) Sevgiler!